Download Easy Recovery Full Version

Download Ontrack Easy Recovery Professional Full Version 13.0

Easy Recovery Full Version adalah software yang digunakan untuk mengembalikan file yang hilang atau rusak, istilahnya itu file recovery. Kalau dari segi interface, software ini sangat mudah dan user friendly. Kita bisa memanfaatkan beberapa fitur seperti diagnosa disk, file recovery, file repair atau bahkan email repair. Pada dasarnya, disk diagnostic digunakan untuk menguji hardware, alih alih ada kerusakan. Nanti software ini bisa mantau dan menyajikan laporan, misalnya kalau ada harddrive yang corrupt atau bad sector di komputer berbasis Windows, terutama Windows 10 dan juga MacOS terbaru.

Saya tes juga fitur disk diagnostic ini cukup cepat performanya. Nah sedangkan untuk file recovery dan file repair, saya rasa fitur ini sudah umum dimiliki oleh software file recovery manapun. Yang saya keren dari software ini tuh, dia bisa repair file RAR, ZIP dan juga bisa repair email. Belum coba sih repair email kaya gimana, tapi cukup bikin kita penasaran.  Coba sendiri aja deh, download easy recovery full version 13.0 dari Ontrack dibawah ini baik untuk windows maupun Mac OSX.

Download Ontrack Easy Recovery Full Version Professional Technician v12.0 Yasir252

Fitur Ontrack Easy Recovery Terbaru :

  • The most advanced data recovery, file repair, and disk diagnostic capabilities available
  • EasyRecovery FileRepair and EasyRecovery EmailRepair
  • Superior disk diagnostic tools including Ontrack Data Advisor
  • Improved file type searching capabilities
  • EasyRecovery Professional recovers all file types
  • Added viewing capabilities support
  • Data recovery regardless of partition
  • Retrieve deleted information
  • Recover data from formatted drive
  • Recover files according to your extensions
  • Ability to pause and retrieve at another time
  • Checking and fixing hard disk errors
  • Repair damaged files because the file can not be fully recovered

Cara Install Ontrack Easy Recovery Full Version :

  1. Download Easy Recovery Professional Full Version
  2. Install Ontrack Easy Recovery seperti biasa
  3. Copy dan timpa file Crack di lokasi installasi Ontrack Easy Recovery
  4. Enjoy!

Wajib Download Juga : EaseUS Data Recovery Full Version

Ontrack Easy Recovery Free Download Full Version

Ontrack Easy Recovery Free Download Full Version

Link Download | Installer Windows | Installer MacOSX

File Size : 42 MB | Password : www.yasir252.com

2 Comments

  1. Thanks so much for providing individuals with an exceptionally splendid opportunity to read from this site. It is always very lovely and also packed with a good time for me and my office fellow workers to search your site at minimum thrice per week to find out the new stuff you have got. Not to mention, I’m so usually satisfied concerning the effective tricks you give. Certain 4 areas in this article are certainly the finest I have ever had.

Leave a Response