Download The Sims 4 Full Version Repack University

Download Game The Sims 4 Full Version + DLC Seasons

For you fans of the sims 4, finally we have reached the end of the sims 4 series. Experience the power to build and control people in a virtual world with The Sims 4 Get Famous. Customize your Sims characters and personalities. Raise a perfect home, and fill with your favorite design decoration options. Form relationships with other Sims, let them pursue careers and develop more skills.

The Sims 4 Get Famous have all the complete DLC Packs from first release, like Seasons, Cats & Dogs, Parenthood, Vampires, Toddlers, City Living, Dine Outs, Get Together, Outdoor Retreat, Day Spa, Dine Out, Luxury Party, Kids Room Stuff, Backyard Stuff, and much more.

Just like the previous game, you will be assigned to build life in the world of sims. Create a family, organize work, get married, bathe, went to bed, and even go on vacation. Do you want to try this game before buying it officially? Download game the sims 4 full version dlc get famous down below.

The Sims 4 Free Download PC Game DLC

The Sims 4 Download DLC Download The Sims 4 Full CrackDownload The Sims 4 Full Crack

 

The Sims 4 System Requirements :

  • Processor: Intel Core 2 Duo E4300 / AMD Athlon 64 X2 4000 or better
  • Storage: 15 GB free disk space
  • Memory: 2 GB RAM
  • OS: Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10
  • Graphics: NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon X1300 / Intel GMA X4500 or better

The Sims 4 Get Famous DLC Includes :

  • Digital Deluxe Edition
  • Digital Soundtrack
  • Backyard Stuff
  • Fitness Stuff
  • Movie Hangout Stuff
  • Life Of The Party
  • Get Together
  • Vintage Glamour Stuff
  • Luxury Party Stuff
  • Get To Work
  • City Living
  • Kids Room Stuff
  • Spa Day
  • Holiday Celebration Pack
  • Outdoor Retreat
  • Parenthood
  • Bowling Night Stuff
  • Romantic Garden Stuff
  • Awesome Animal Hats Digital Content
  • Up All Night Digital Content
  • P.R.I.M.A. 3000
  • Perfect Patio Stuff
  • Spooky Stuff
  • Cool Kitchen Stuff
  • Toddler Stuff
  • Laundry Day Stuff
  • Vampires
  • Cats and Dogs
  • Dine Out
  • Jungle Adventure
  • My First Pet Stuff
  • Seasons
  • Get Famous
  • Island Living
  • Discover University

How to Install The Sims 4 Full Version Repack

  1. Download the sims 4 game from the link below
  2. Turn off the antivirus first, so that the installation is smooth
  3. Extract Rar and Run Setup.exe, Run As Administrator
  4. If you have less RAM or equal to 8 GB, check the 2GB install limit at the beginning of the installation
  5. Install as usual, and wait until the installation is complete
  6. When the installation is complete, open the The Sims 4> Game> Bin folder or check on the desktop
  7. Run TS4.exe or TS4_x64.exe (for 64-bit Windows) as Run as Administrator
  8. You don’t need to crack, because it’s fully cracked
  9. Discover University only work on 64 Bit and Run As Administrator
  10. Have a nice play!

Also Download : Planet Coaster Repack Free

The Sims 4 Download Full Repack v1.58.63

Download Game The Sims 4 Full Version

@12 Part Link | GDrive | FileUpload | UploadEV | Racaty

File Size : 23 GB | Password : www.yasir252.com

20 Comments
  1. Permisi bang, mo tanya, saya download lancar. Pas install di bagian unpacking itu udh 22 jam gakelar” ni ada fotonya. Gmn ya apa saya cancel ajh trus install ulang?

  2. Halo bang, saya udah download ga ada masalah, langsung bisa dimainin terus saya close. Waktu di buka lagi kenapa tulisannya the sims game data incomplete, padahal udah saya unnistal terus install ulang lagi. Thx sebelumnya bang

  3. Pak tolong pencerahanya, saya udah di step install setup.exe nah waktu ditengah penginstalan muncul pop up “download failed : server name or address could not be resolved” ini knapa ya ? Apa harus terkoneksi internet ya ? Makasih sebelumnya

  4. Bang kalau aku udh punya sampe yg Get famous, kalau cm mau install Pack yg Island Living dan University gmn caranya? Apa aku harus download ulang bg? .

  5. Bang kalau aku udh punya sampe yg Get famous, kalau cm mau install Pack yg Island Living dan University gmn caranya? Apa aku harus download ulang bg?

  6. bang yasir, untuk tani fitgirl mau update ke pack baru yang eco lifestyle gimana ya? atau mau nambahin expansion tiny living?

    1. Sayangnya untuk fitgirl repack, kita harus download ulang semuanya dari awal. Begitu pula dengan versi Codex, sptinya tetap harus download ulang.

  7. gan, kok ini packsnya selalu minta online ya tapi pas udah online selalu origin has been closed. harus diapain ya?

  8. Bang, ko gak bisa masuk ke game nya sih, malah muncul trus “The Sims 4 Legacy Edition has stopped working” . padahal udah hapus mod, trus hapus save game nya sampe install ulang tapi ko masih sama. cari digoogle gak dapat solusinya. mohon bantuannya bang udah buntu nih.

  9. Bro, kalo di W10 | AMD A-3420M APU with Radeon(tm) HD Graphich 1.50Ghz RAM 6GB 64-bit operation system, 64x based operation gimana bro?
    step by step nya sama aja kan

    1. Bisa pakai fitur Copy shortcut, lalu masuk ke gdrive masbro, cari copyan shortcut, klik kanan, make a copy.

Leave a Response