Download The Sims 4 Full Version Get Famous

Download Game The Sims 4 Full Version + DLC Seasons

For you fans of the sims 4, finally we have reached the end of the sims 4 series. Experience the power to build and control people in a virtual world with The Sims 4 Get Famous. Customize your Sims characters and personalities. Raise a perfect home, and fill with your favorite design decoration options. Form relationships with other Sims, let them pursue careers and develop more skills.

The Sims 4 Get Famous have all the complete DLC Packs from first release, like Seasons, Cats & Dogs, Parenthood, Vampires, Toddlers, City Living, Dine Outs, Get Together, Outdoor Retreat, Day Spa, Dine Out, Luxury Party, Kids Room Stuff, Backyard Stuff, and much more.

Just like the previous game, you will be assigned to build life in the world of sims. Create a family, organize work, get married, bathe, went to bed, and even go on vacation. Do you want to try this game before buying it officially? Download game the sims 4 full version dlc get famous down below.

The Sims 4 Free Download PC Game DLC

The Sims 4 Get Famous DLC Free Download The Sims 4 Download DLC Download The Sims 4 Full Crack

 

The Sims 4 System Requirements :

  • Processor: Intel Core 2 Duo E4300 / AMD Athlon 64 X2 4000 or better
  • Storage: 15 GB free disk space
  • Memory: 2 GB RAM
  • OS: Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10
  • Graphics: NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon X1300 / Intel GMA X4500 or better

The Sims 4 Get Famous DLC Includes :

  • Digital Deluxe Edition
  • Digital Soundtrack
  • Backyard Stuff
  • Fitness Stuff
  • Movie Hangout Stuff
  • Life Of The Party
  • Get Together
  • Vintage Glamour Stuff
  • Luxury Party Stuff
  • Get To Work
  • City Living
  • Kids Room Stuff
  • Spa Day
  • Holiday Celebration Pack
  • Outdoor Retreat
  • Parenthood
  • Bowling Night Stuff
  • Romantic Garden Stuff
  • Awesome Animal Hats Digital Content
  • Up All Night Digital Content
  • P.R.I.M.A. 3000
  • Perfect Patio Stuff
  • Spooky Stuff
  • Cool Kitchen Stuff
  • Toddler Stuff
  • Laundry Day Stuff
  • Vampires
  • Cats and Dogs
  • Dine Out
  • Jungle Adventure
  • My First Pet Stuff
  • Seasons
  • Get Famous

How to Install The Sims 4 Full Version :

  1. Download game the sims 4 full version iso file
  2. Download the Update v1.46 from single link download
  3. Extract with the latest winrar
  4. Completely turned off antivirus and internet
  5. Mount ISO file
  6. Run setup.exe, install the sims 4 pc game
  7. Copy crack to your installation folder
  8. Download the update file, run update.exe
  9. Copy cracked files inside CODEX folder for each update
  10. Paste to your game installation folder
  11. Play the game!

Download  The Sims 4 Get Famous Full Version v1.47.49

Download Game The Sims 4 Full Version

@10 Part Link | GDrive01 | UptoBox FileUpload | GDrive2

Update v1.48.94 Download | GDrive | MegaNZ

GDrive : 29 GB | Password : www.yasir252.com

 


All Apps & Games are for testing, educational and uncommercial purposes only. So just remember to support the software developer by buying their software after trying it.


36 Comments
  1. Terima kasih gan, the sims 4 nya lancar..
    Instruksinya cukup jelas menurut saya, langsung maen mantap..

  2. Kalau suddah install semua dan updatenya dan sudah copy cracknya terus pas mau run TS4_x64.exe yang keluar malah “The code execution cannot proceed because MSVCR120.dll was not found. Reinstalling the program may fix this problem.” Itu kenapa yaa? Atau haeus gimana?

    1. Sudah download 10 Partnya semua belum? Nanti kalo sudah digabung satu folder, baru deh di extract dengan Winrar 🙂

  3. Bang mohon bantuannya, pas di extract tulisannya file 8 corrupt (padahal engga), trus butuh file buat ngelanjutin, yaitu ts4 11, padahal kan cuma ada 10 part… jadi gagal deh extractnya?

  4. Gan mau tanya, ini kan br kelar download 10 link partny , nah pas mw extrack ada error error header part 05 wrong password , kira” passwordny apa nih gan

  5. Gan, punya ane kan kurang season sama get famous, klo ane download yg update nya saja apakah itu bisa nambah DLC Season ke Sims 4 ane? (ane cmn butuh season, get famous mungkin kapan2 aja)

    1. Engga bisa gan, musti download ulang game nya dari awal 🙁 CODEX gak nyediain update DLC, cuma update perbaikan aja.

    1. Sayangnya update get famous gak bisa di ambil terpisah 🙁 Harus download ulang semuanya… Mending mainkan dulu yang seasons dulu, nanti kalau sdh mapan sims nya baru download yang get famous. (save an gamenya di simpen)

  6. copy files yang di dalem codex itu ke semua update satu satu berarti paste ke folder ep01 dan seterusnya sampai habis kah ? crack udh di paste, origin udh di download runtime juga, tapi masih gabisa, masih ada origin”an nya lg

    1. Iya, dalem folder CODEX kan ada file dan folder tuh. Di copy semua file dan folder didalemnya. Paste di tempat game the sims 4 udah terinstall. Kalo crack masih gak bener gak akan bisa masuk game gan. Kalo masih gak paham juga, install yang versi Fitgirl Repack aja lebih gampang 🙂

  7. ngecrash waktu buka icon TS4_x64.exe/TS4.exe
    crack juga udah dicopy dri folder CODEX yg ter-update.
    kira2 masalahnya dimana ya?
    OS: Windows 8.1

  8. Kalau sebelumnya udah punya gamenya sampai expansion “Cats & Dogs” trus install ini, apa progress game sebelumnya bakalan hilang? Jadi game sebelumnya dihapus dulu ya?

Leave a Response