Football Manager 2019 Full Version Download Crack

Football Manager 2019 Download Full Crack Game

Football Manager 2019 Free Download Full Version PC Game – If you are into a simulation game especially football manager, maybe this FM 2019 full version is the best for you. In this latest version, a lot of updates has been released to refine the previous FM 2018 which was quite phenomenal last year. Compared to the earlier, this latest update is looking much more stable and seems to have no significant crashes. So you don’t need to worry about not being able to play this game.

FM 2019 free download will give you unique experience of being a manager of a soccer team. Basically, you will be given a full responsibility to bring your team to achieve victory and fame. From the beginning of the game, you can start composing the lineup, building tactics, and even selling and purchasing legendary soccer players to get on board to the team that is being built. You will be able to motivate the team, arrange various schedules for training, and even choose the best staff in the team. Just like before, this 2019 FM version has been equipped with 3D image display to watch the current game. Do you want to try playing this game before buying it? Download football manager 2019 crack below for free.

Download Football Manager 2019 Full Version Football Manager 2019 Download Free Download Football Manager 2019 Full Crack

PC Game Football Manager 2019 v19.1.1 :

  • Title: FM 2019 FCKDRM
  • Genre: Simulation, Sports
  • Developer: Sports Interactive
  • Publisher: SEGA
  • Release Date: 3 Nov, 2018
  • File Size: 3.22 GB / Single Link

Football Manager 2019 System Requirements :

  • OS: Windows 7 (SP1), 8.1, 10 (1803/April 2018 Update) 64-bit or 32-bit
  • Processor: Intel Pentium 4, Intel Core or AMD Athlon – 2.2 GHz +
  • Memory: 2 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA GeForce GT 730
  • DirectX: Version 9.0c
  • Storage: 7 GB available space

How to Install Football Manager 2019 Crack :

  1. Download the football manager 2019 full version
  2. Move the downloaded files to your Root drive directory. D:\FM19\
    (to avoid long path name restriction)
  3. Use WinRAR v5.6 then Right Click fm2019_yasir252.com.rar > Extract Here
  4. Open folder, open the fm.exe file, Run as administrator
  5. No need to crack, just play
  6. Enjoy bro!

Note: If you have a problem, try updating Windows to the latest version.

Football Manager 2019 Full Crack Download PC Game

Football Manager 2019 Full Crack Download PC Game

Single Link Download | Google Drive | FileUpload | MegaNZ

File Size : 3.2 GB | Password : www.yasir252.com


All Apps & Games are for testing, educational and uncommercial purposes only. So just remember to support the software developer by buying their software after trying it.


  1. min udah di di extract, run administrator trus keluar logo FM, abis tu jump ke desktop lagi gak ada pesan apa2, windows 7 service pack 1

    1. Saya belum dapet fixnya. Ada beberapa CPU yang support di win7 ada juga yang selalu crash. Crack game ini blum proper alias gak sempurna. Jadi sabar aja ya gan.

  2. Gan udh ikutin langkah dan update windows minimal april 2018 kok msih kluar pesan ‘This Version of this file is not compatible…’ ya? Windows yg saya pkai 7 Ultimate SP1.. Ada saran gan?

    1. Apa mungkin karena sistemnya 32 bit jadi gak bisa? Dari situs resminya begini kok OS: Windows 7 (SP1), 8/8.1, 10 (1803/April 2018 Update) – 64-bit or 32-bit.

  3. Udah muncul tampilan Football Manager 2019 tapi ada notifikasi di taskbar sebelah kanan “Display driver stoping responsed and has recovered” laptop DELL n4110, apa driver graphics nya jelek gan?

  4. Move the downloaded files to your Root drive directory. D:\FM19\
    (to avoid long path name restriction)
    ini maksudnya pindahin file download nya ke drive D doang ya bang ?

  5. pas start new career, terus udah selesai bikin profile manager, managerial style, pas di confirn kan add manager tuh, kok gabisa di lanjutin ya?, ga ada tulisan no atau yes nya

    1. Untuk sementara gamenya masih sangat terbatas gan. Belum semua pc bisa jalan dengan lancar, Cracknya belum proper soalnya. Sabar aja ya.

  6. Thanks gan soluisnya..
    Sudah bisa extract.
    Namun ketika running gamenya pada saat sudah masuk langsung keluar lagi..
    Itu knapa ya gan?
    thanks gan

  7. gan, saya error sewaktu ekstrak file, sudah saya download beberapa kali !!

    error nya di “fm2019_yasir252.com.rar\data\database\db\1910\1910_fm\people_db.dat”

    boleh di email atau diupload file people_db.dat gk gan ?

    terima kasih, semoga sukses

    1. 1. Downloadnya dari link yang mana?
      2. Extractnya di root drive coba. Jangan di dalem folder folder panjang. Mungkin path namenya kepanjangan. Misalnya pindah ke D:\FM19\
      3. Jangan pake fitur Extract to, tapi pake Klik kanan filenya > Extract here

Tinggalkan Komentar